Wil je het vakantiegevoel nog even laten nazinderen? Of wil je jouw favoriete kiekjes een plekje in je interieur geven? Wij gingen op zoek naar enkele unieke en mooie manieren om foto’s op te hangen in je woning. En neen, geen cliché kadertjes!

Staat jouw cameraroll ook boordevol leuke vakantiefoto’s? Of heb je nog een pakje polaroids liggen waar je geen blijf mee weet? Hou je herinneringen langer vast en geef ze een plekje in je woonkamer, boven je bed of in de keuken.

1/ Een clipboard

Een gemakkelijke DIY: zoek een karaktervol stuk hout en bevestig er enkele (industriële) klemmen op. Et voila: een unieke fotodisplay!

2/ Op de wereldkaart

Ben je een gepassioneerd reiziger? Dan is dit een leuk ideetje! Kleef een wereldkaart op de muur en hang je foto’s bij de locatie waar ze genomen zijn.

3/ Lichtjesslinger

Superleuk, budgetvriendelijk en volledig Instagramproof: hang je foto’s aan een lichtslinger met mini-wasknijpertjes. Te koop bij o.a. Action.

4/ Een fotomuur

Helemaal te gek met polaroids: een volledige fotomuur. Wist je trouwens dat je bij de meeste fotoprintservices je foto’s ook in vierkantjes of in polaroidstijl kan laten afdrukken? Ideaal om een volledige fotomuur te creëren!

5/ Aan een takje

Heel erg budgetvriendelijk: hang je foto’s eens aan een takje! Het idee is simpel: kies een leuke tak, prik gaatjes in je foto’s en hangt ze met een fijn draadje aan de tak: et voila!

6/ XXL-kader

Go big or go home! Ga voor een gigantische kader om al je polaroids te etaleren.

7/ Washi washi

Simpel en mooi: hang je foto’s aan de muur met kleurrijke washitape. Roze, goud, zilver of zwart: leg je eigen accent met je favoriete kleur of print!

8/ Metalen rooster

Moet het voor jou allemaal niet zo strak zijn? Dan is dit dé ideale oplossing. Bevestig een metalen rooster aan de muur en hang kris kras je favoriete foto’s vast.