Let’s suit up! De power suit trend domineert momenteel de streetstyle scene. Het is dan ook de perfecte trend om dit najaar even uit te proberen. Funky in roze, stoer met ruitjes of gedurfd met een mix van verschillende prints. Met onze 9 tips rock ook jij een powersuit!

1/ Grijze ruitjes


Het ideale pak voor de herfst: een powersuit in ruitjes kan je op eindeloos veel manieren combineren. Met een paar hakken voor een avondje uit of een comfy sneaker om een dagje te gaan shoppen. Leg persoonlijke accenten met je accessoires.

2/ Pink power


Mag het voor jou ietsje meer zijn? Ga dan voor een hip pak in rozetinten. Ideaal voor tijdens deze warme nazomer maar ook heerlijk vrolijk op een donkere winterdag.

3/ Keep it casual


Fan van een nonchalante look? Combineer dan je pak met een witte t-shirt en een paar sneakers. Sporty chic op z’n best.

4/ Crop it like it’s hot


Geef je outfit een leuke twist met een cropped broek of een kort jasje.

5/ Mix & match


Wie zegt dat je pak in dezelfde kleur of print moet zijn? Mix en match met kleuren, prints of texturen. Een klassieke zwarte broek staat fantastisch met een hippe blazer met een leuke print!

6/ Lekker kort


Je hoeft helemaal niet te kiezen voor een lange pantalon. Een stijlvol jasje laat zich perfect combineren met een kort rokje of een leuke short.

7/ Chic met een riem


Ben je bang dat je helemaal gaat ‘verzuipen’ in je kostuum? Ga dan voor een jasje die je taille accentueert: met een riem creëer je een mooi zandloperfiguur.

8/ Heuptasje


Twee van onze favoriete herfsttrends in één: een pak en een heuptasje. De ideale combo!

9/ Met een koltruitje


De lifesaver bij koud weer: een koltruitje staat superchic bij een pak!