Home Adverteren

Adverteren

Een geurig kopje koffie, een tinkelend glas champagne, een knusse zetel. Met het eerste nummer van het gloednieuwe, gratis lifestylemagazine Steps creëert u het ideale relaxmoment voor u en uw klanten.

Steps, het meest gelezen lifestylemagazine van Vlaanderen

Lichtvoetig, helder en fris

Steps brengt een boeiende inhoud die het waard is om gelezen te worden. Vlot geschreven door professionele journalisten brengt Steps in elke editie 4 redactionele rubrieken: mode, wonen, reizen en culinair.  

Steps, gratis in de favoriete winkels van lezers

Steps charmeert, verleidt, prikkelt en beloont haar lezers met een nieuwe wereld van stijl, klasse en goede smaak. Steps ligt GRATIS in alle favoriete winkels van onze lezers. Hier vindt u de ophaalpunten van Steps. Wilt u ook Steps aanbieden aan uw klanten? Stuur een e-mail naar distributie.steps@roularta.be.  Dan ontvangt u  gratis een 20-tal exemplaren van het magazine in een mooie displaydoos die past in elke winkel.

Zet uw zaak in de kijker

Steps biedt u een interessante context voor uw advertenties. Steps brengt dromen dicht bij haar lezers. Laat uw klanten, onze lezers, ook dromen met uw stijlvolle, eigentijdse advertenties. Van een kleine advertentie, een dubbele pagina tot advertorials, bespreek met ons wat u precies wilt. Wij helpen u graag verder. E-mail naar steps@roularta.be en download hier alvast de productfiche van Steps.

Steps komt naar haar lezers

Van 2 december 2017 tot 7 januari 2018 komt Steps naar haar lezers met een grote lanceringscampagne op radio, in kranten en magazines. Bovendien komen we op zaterdag 2 december naar alle grote stadscentra in Vlaanderen met een lokale promotiecampagne waarbij geïntereseerde lezers een GRATIS jaarabonnement aangeboden krijgen.