Ben jij al fan van Barbie?

89

Mode-icoon Barbie is hotter dan ooit! De blondine is al sinds 1959 een echt stijlicoon en heeft nu ook haar eigen fashionaccount op Instagram. Verschillende labels – van designer tot highstreet – laten zich in hun collecties inspireren door Barbie. Life in plastic, it’s fantastic!

 

Barbie volgen

Via het Instragram account van @barbiestyle kan je het dagelijkse leven van Barbie volgen. Van een ‘outfit of the day’ tot haar avonturen op de verschillende Fashion Weeks. Barbie ging al op de koffie bij Chiara Ferragni van The Blonde Salad en ze is de muze van Jeremy Scott van Moschino. Als een echte fashionista legt ze haar kledingdilemma’s voor aan haar volgers of laat ze hen een kijkje nemen in haar handtas. Je zou haast jaloers worden van de indrukwekkende designercollectie van Barbie!

outfitoftheday

Barbie’s outfit of the day.

BFFChiara

Barbie meets The Blond Salad…

BarbieKarl

…en Karl Lagerfeld.

Barbie_PFW

Spannend! Een uitnodiging van Chloé!

Moschino2

Barbie als muze van Moschino.

whatsinmybag

En dit zit er in haar handtas.

Barbie in jouw kledingkast

Barbie is hot, zoveel is zeker. En ze laat ook de modeontwerpers niet onberoerd. Moschino, Wildfox & Forever 21 lieten zich maar al te graag inspireren door de blondine. Ook jij kan dus een stukje Barbie in je kast hangen!

Jeremy Scott stuurde z’n Moschino-modellen als echte Barbies de catwalk op. Roze lederen outfits & big blonde hair, we like it!

 

 

displayforever21

Life in plastic, it’s fantastic. Ook bij Forever 21.

barbieforever21trui

Forever 21

forever21

Forever 21

Wildfox_Barbie_Dreamhouse_resort_2015_collection1

Wildfox

wildfoxiloveken

Wildfox

Barbie_Moschino1

Moschino

BarbieMoschino2

Moschino