Supergezond en bijzonder lekker: deze Buddha bowl met ham mag wat ons betreft elke dag op het menu staan. En het allerleukste is dat de bowl in sneltempo klaar is. Toppertje!

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 150gr gekookte quinoa
  • 150gr Parmaham
  • 150gr granaatappelpitjes
  • 150gr blauwe bessen
  • 350gr wortelen
  • 30gr pompoenpitten
  • handje andijvie
  • peper en zout
  • appelazijn
  • extra vierge olijfolie

Zo maak je het:

  • Rasp de wortelen, was en snij de andijvie en breek de blaadjes in stukken.
  • Neem een ronde kom en maak een regenboog met de gekookte quinoa, de geraspte wortelen, de gesneden andijvie, de blauwe bessen en de granaatappelpitjes.
  • Leg de Parmaham in het midden en werk af met pompoenpitten. Meng olijfolie met appelazijn, peper en zout en besprenkel het geheel.

Smakelijk!