Er zijn zo van die trends die je liever niet ziet terugkeren. Maar je weet hoe het gaat in de mode: alles, maar dan werkelijk alles, komt terug. Deze modeitems vond je vroeger misschien helemaal niks: maar in een modern jasje vinden we ze stiekem allemaal toch erg leuk!

1/ Kettingen met schelpjes

We hebben ze allemaal nog gedragen in onze kindertijd: de welbekende kettingen met schelpen. Anno 2018 zijn ze leuker dan ooit en zelfs beschikbaar in een luxueuze gouden uitvoering.

2/ Een training


Paris Hilton en Britney Spears waren in de jaren ’00 grote fans van de Juicy Couture trainingspakken. Het merk is ondertussen aan een serieuze revival bezig. Tegenwoordig spotten we onder meer Bella Hadid met een training. Comfy & chic: wij zijn fan!

3/ Kitten heels


O ja, ook de kitten heel is helemaal terug. Het is een mix tussen hoge hakken en ballerina’s: comfortabel, maar ook elegant. De BB booties van Balenciaga zullen je vast en zeker overtuigen.

4/ De fijne zonnebril


Een tikkeltje fout maar helemaal hip: de kleine, maar o zo fijne zonnebril. En dan nog liefst met gekleurde glazen, voor de ultieme Anastacia-vibes.

5/ Buffalo’s


Ik geef toe, ook ik had in het middelbaar een paar Buffalo’s in mijn kast staan. En tegenwoordig mag ik daar weer helemaal trots op zijn: want de Buffalo’s zijn dankzij celebs zoals Gigi Hadid hipper dan ooit.

6/ Een rok over je jeans


Een rok of een jurk over je jeans: het klinkt vreselijk, maar deze foto bewijst het tegendeel. Lopen we straks allemaal weer met een jeans onder onze jurk?

7/ Tie-dye


Wie vroeger in de jeugdbeweging zat, heeft er vast nog zo’n shirtje gemaakt. Tie-dye is weer helemaal in, ideaal voor een grungy look.

8/ Chunky sneakers


Hate it or love it, maar 2018 is het jaar van de chunky sneakers. De ‘dad sneakers’, ofwel heel lompe sportschoenen, staan fantastisch onder een zwierig jurkje of een coole skinny jeans.

9/ Logo mania


Designers laten de logomania van de jaren ’90 met plezier herleven. Merknamen en logo’s worden opzichtig op alle kledingstukken geplaatst: van je trui, tot je handtas of je sjaal. Go bold or go home!