Zondagse kost: een feestelijke pina colada

Elke week verklapt een lezer zijn favoriete zondagse kost. Deze week serveert Jonathan (21) uit Leuven ons een heerlijke pina colada. Het recept wordt telkens gekozen én klaargemaakt door Amylia De Schepper van www.cookameal.be.

“Deze zonnige cocktail is ideaal om het nieuwe jaar goed in te zetten!”

Dit heb je nodig (voor 1 cocktail):

  • 40 ml kruidige rum (Bv: Hooked Rum)
  • 30 ml Batida de Coco
  • 30 ml Ananassap
  • 20 ml citroensap juice
  • Ijsblokjes

Zo maak je het:

  • Meng alle ingrediënten in een (cocktail)shaker gevuld met ijs.
  • Shake ongeveer 30 seconden krachtig.
  • Doe enkele ijsblokken in een glas.
  • Giet de cocktail in het glas.
  • Tip: garneer met verse ananas voor een extra feestelijk effect.
  • Cheers, op het nieuwe jaar!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier