In blijde verwachting… van een leuke prijs!

13

Wat mag je verwachten als je in verwachting bent? Een antwoord op die vraag krijg je in de film What to Expect When You’re Expecting. Sinds 20 juni speelt deze komedie met o.a. Cameron Diaz en Jennifer Lopez in a cinema near you. Als jonge vader van een tienmaandertje hadden we graag de film gaan zien én vergeleken met de keiharde (maar ondertussen o zo leuke) werkelijkheid.

Maar helaas. We zijn ondertussen al 26 juni en in die zes dagen hadden we géén babysit, een reeks nieuwe tanden bij kleine Lola (autch!) en een plotse aanval van ouderoververmoeidheid.  That’s what to expect, parents to be! En omdat wij cinematickets voor deze prent mogen wegschenken én een Brillant Basics Walker van Fisher Price, geven we je gewoon de korte inhoud uit de persmap. (Jullie kunnen toch niet blijven wachten op deze leuke prijzen?!)

*Neemt de persmap en leest voor* Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Zo staat het leven van TV fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars- partner nogal op z’n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken… en ze voor heel wat verrassingen komt te staan. Zoals haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), die aankondigt dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is. Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen. Tenslotte volgen we Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)? Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden. What to Expect When You’re Expecting is geïnspireerd op het wereldberoemde zwangerschapsboek ‘In Verwachting. Wat Kun Je Verwachten?’ van Heidi Murkoff. *Einde persbericht*

En dan nu dus het héél goede nieuws: wij mogen 5 duotickets weggeven voor deze film en een Brillant Basics Walker van Fisher Price. Hoe kun je winnen? Stuur een mail naar redactie.steps@roularta.be en vertel ons wat je volgens jou kan verwachten als je in verwachting bent. De leukste reactie gaat lopen (letterlijk) met de Brillant Basics Walker, vijf andere leuke worden beloond met een duoticket. De wedstrijd loopt tot woensdag 4 juli. De leukste reacties plaatsen we natuurlijk ook op de blog.

We zijn benieuwd!

Oh ja, dit is trouwens de Brilliant Basics Walker. En neen, ook deze hebben we nog niet kunnen testen met ons tienmaandertje. Misschien valt er iets te regelen met de winnaar? 😉