Kylie Jenner heeft dit weekend met een luxueus feestje haar 21ste verjaardag gevierd. Op Instagram kon je alle shenanigans van de decadente Barbie-themed party volgen. Jaloers op de roze partyoutfits van de Kardashian zusjes? Fashion Nova komt nu met betaalbare versies van de designeritems.

Kylie schitterde in twee fantastische outfits (want, why not?) tijdens haar verjaardagsweekend: een met kristallen bezette jumpsuit en satijnen mini-jurk. In minder dan 24 uur na de party (!), maakte Fashion Nova bekend dat ze een ‘Birthday Behavior’-collectie zullen uitbrengen met outfits van de party.

Aan de strakke roze jumpsuit van La Bourjoisie hing volgens ELLE een prijskaartje van zo’n 8.000 dollar. Tien dagen lang duurde het om de 70.000 Swarovski-kristallen vast te zetten op het pakje. De Fashion Nova-jumpsuit glinstert ook heerlijk en wordt ‘Birthday Bash Sequin Romper’ gedoopt.

twenty one

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie pronk ook in een satijnen designerjurkje van Peter Dundas. De ‘Twenty Fun Satin Dress’ kan je ook straks in jouw kast hangen.

bday dinner … look 1 💗

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ook het felroze jurkje van Kim Kardashian – een ontwerp van Yeezy – krijgt een budgetvriendelijke lookalike. Met de Cut To The Chase Mini Dress schitter jij straks ook op een feestje.

Queen Radio on Beats 1 Apple. 💕

A post shared by KKW MAFIA (@kkwmafia) on

 De Fashion Nova outfits:

Wanneer de collectie precies beschikbaar zal zijn, is nog niet geweten. Fashion Nova belooft: ‘coming soon’.