Londen is altijd een goed idee en lukt het dit jaar niet meer om er van de eindejaarssfeer te genieten, zorg dan zeker dat je er komend voorjaar wél geraakt. Om je enthousiasme alvast wat aan te wakkeren: ziehier drie Londense hoogtepunten voor 2018.

1. Het Londense lichtfestival

Van 18 tot en met 21 januari tonen meer dan 40 Britse en internationale kunstenaars hun werk op de iconische gebouwen en straten tijdens Londens grootste lichtfestival, Lumiere London. Je kan hun werken gaan bewonderen in onder meer King’s Cross, Regent Street, Piccadilly, Covent Garden en South Bank.

(foto www.visitlondon.com)

2. Londen Fashion week

Februari staat volledig in het teken van mode. Tijdens London Fashion Week kan je in Londen de nieuwste trends ontdekken, sterren en influencers in over-the-top outfits spotten of meteen al je slag slaan in de winkels.

Het London Fashion Week Festival (22-25 februari) is het enige evenement waar het grote publiek het beste van de Britse en internationale mode kan ontdekken. Denk défilés, trend shows, designer shopping en gesprekken met het kruim van de mode-industrie.

3. Picasso in het Tate Modern

Vanaf 8 maart brengt Tate Modern meer dan 100 van Picasso’s grootste werken samen voor de tentoonstelling Picasso 1932. Het is de eerste solotentoonstelling van Picasso’s werk in het museum en wordt tot stand gebracht in samenwerking met het Musée National-Picasso in Parijs. Onder meer het beroemde werk Le Rêve zal voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk te zien zijn.

 

Droom je al van een trip naar Londen? Goed nieuws want wij mogen van Eurostar 2 duotickets in Standard Premier reisklasse weggeven. En leuke extra: je krijgt ook exclusieve toegang tot de Business Premier lounges van Eurostar in Brussel-Zuid en London St Pancras!

In Standard Premier kunnen reizigers genieten van meer ruimte en comfort. Er zijn extra diensten, zoals een lichte maaltijd met koude en warme dranken aan de zitplaats en tijdschriften in de trein. Handig ook voor hen die tijd willen winnen tijdens een dagtrip naar Londen om te shoppen of een tentoonstelling te doen. (voorwaarden: tickets te reserveren voor 31 januari 2018 voor reizen vóór 31 maart 2018. Onder voorbehoud van beschikbaarheid!

Wil je graag kans maken op een gratis tip? Geef dan het correcte antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en vul het formulier in. Succes! (deelnemen kan tot en met 17 december)

Wedstrijdvraag: hoe heet het Londense Lichtfestival?