Home Over Steps

Over Steps

Steps is het meest gelezen gratis maandblad van Vlaanderen. Het lifestylemagazine richt zich vooral op de modern vrouwen tussen 25 en 54 jaar. Elke maand brengt het blad een boeiende mix van mode, interieur, beauty, reizen en andere leuk lifestylenieuws.

Steps telt 15 edities die samen heel Vlaanderen coveren. Elke maand wordt het blad bij gemiddeld 5.308 punten verspreid. (CIM 2014: 531.030 lezers.) Het magazine bundelt klassevolle advertenties en hoogstaande redactie op gerecycleerd glossy papier en wordt uitgebracht op een handig magazineformaat.

Steps wordt verdeeld bij de bakker en via een selectief displaynetwerk van Delhaize, commerciële centra, boetieks,… en als inkijkexemplaar bij de kapper en betere horecazaken.

Bekijk hier de meest recente edities van Steps.

 

Naast de printactiviteit leeft Steps ook verder online. Op onze website komt dagelijks unieke content. Elke week worden twee nieuwsbrieven verstuurd met de beste blogposts. Steps heeft ook een app, een bruisende Facebook-pagina, een populaire Twitter-account en zit (graag) op Instagram.

Elk jaar organiseert Steps ook een groot aantal events. De bekendste zijn de Steps Shopping Days: regionale shoppingdagen in Vlaamse steden. Op deze drukbezochte events zorgen onze adverteerders voor leuke kortingen of aangename extraatjes. Steps zorgt dan weer voor de nodige animatie en ondersteuning.