Onze kleerkast is dit najaar meer dan ooit een wilde jungle. Want naast luipaardprint (ondertussen al een basic, nietwaar?), is ook slangenprint razend populair. We zien de populaire print overal terugkeren en zijn er helemaal wild van! Maar hoe combineer je deze beestige print? Enkele tips!

Stoer motorjasje

Je outfit nét dat tikkeltje meer geven kan met een cool motorjasje in slangenprint. Zo’n stoere jas geeft elke outfit net dat tikkeltje extra durf.

Beestige accessoires

Wil je de slangenprint op een subtiele manier in je kledingkast integreren? Ga dan voluit voor accessoires met een printje. Pumps, muiltjes, enkellaarzen, sneakers: ook onze schoenenkast kan een portie beestige prints gebruiken. Of ga voor een tas in slangenprint: subtiel én stoer.

Neutrale tinten

Slangenprint laat zich fantastisch combineren met neutrale tinten: beige is ongetwijfeld dé favoriet. Een coole broek in slangenprint staat beeldig met een beige blouse of een grofgebreide trui. Ook combinaties met bruin en zwart zijn superclassy.

Jeans

Ruil je klassieke zwarte of blauwe jeans in voor een exemplaar met slangenprint. Comfortabel en hip!

Helemaal monochroom

Gedurfd? Absoluut. Cool? Geen twijfel mogelijk! Een head to toe outfit in slangenprint is niet voor iedereen, maar wie lef heeft: doen, doen doen!

Statement pieces

Mag het voor jou iets speciaal zijn? Kies dan voor slangenprint met een kleurtje, zoals rood, geel of oranje. Blijf voor de rest van je outfit in dezelfde kleuren of combineer met neutrale items voor een gedistingeerde look.

Helemaal overtuigd? Laat je dan inspireren door onderstaande outfits!