Van de zadeltas tot de bucketbag: dit najaar spotten we heel wat fantastische handtassentrends. Wij gingen op zoek naar de vijf leukste. Met welke tas ga jij straks aan je arm pronken?

1/ Vierkant tasje

Razend populair tijdens de fashion weeks en straks ook bij ons: de box bag. Een klein, schattig en statig vierkanten tasje. Ideaal om je herfstlook wat extra punch te geven.


2/ De zadeltas

Moest je de laatste maanden onder een steen geleefd hebben: de zadeltas is helemaal terug. Werkelijk elke bekende influencer prijkte onlangs met de iconische Dior saddlebag op de arm. Voor wie de tas wat boven budget is, zijn er ook heel wat alternatieven te vinden met de bekende vorm. De saddlebag past werkelijk bij elke stijl: van uberchic tot sportief.


3/ De bucket bag 2.0

De bucket bag vindt zichzelf dit najaar opnieuw uit. Lees: kleine modelletjes met een strakker design. Het kleine tasje staat perfect bij de oversized en fluffy items dit najaar.


4/ Logo mania

Opvallende logo’s blijven razend populair, ook op onze handtassen. Of je nu kiest voor een all-over logo print of één groot logo: pronken met je favoriete label is de boodschap! Bescheidenheid, wat is dat?


5/ Tassen met kettingen

Tassen met een ketting zijn aan een revival bezig. Dit najaar gaan we volop voor bling bling! De classy ketting matcht perfect bij je winterlook.