Het is eindelijk vakantie, maar jammer genoeg niet voor iedereen… Er zijn nog steeds mensen hard aan het werk en in deze warme temperaturen is dat niet evident… Want dan sta je ’s morgens voor je kleerkast en lonken al de leuke zomerjurkjes die niet echt geschikt zijn voor een dag op kantoor. Daarom een beetje inspiratie voor een luchtige werkoutfit waarmee je ook die te koude airco kan trotseren.

1. Voor dromers: de lange jurk

Niets leuker in de zomer dan flaneren een lange zomerjurk. Maar is die ook zo office-proof? Met een leuk jeansjasje maak je al minder ‘zomers’ en bovendien kan die ook helpen tegen de koude airco. Zo creer je een stoere en tegelijk dromerige look.

 

2.Voor fashionista’s: de culotte

Oké, niet iedereen is fan van deze wijde driekwartboek, maar het is wel een must-have voor fashionista’s. Bovendien combineert deze heel mooi met een luchtige bloes of een losse top. Ideaal voor een frisse en fashionproof look op kantoor.

3. Voor power ladies: de kokerrok

Heb je een belangrijke vergadering en je moet iedereen kunnen overtuigen van jouw idee of visie? Dan grijp je het best naar een klassieker: de kokerrok. De strakke rok geeft je meteen power en uitstraling. En voor deze warme dagen combineer je die het best met een luchtige bloes of een t-shirt. En nee, die rok hoeft niet altijd zwart te zijn. Een kleurtje mag in de zomer.

 4. Voor de glamour-dames : de midirok

Geen fan van die strakke kokerrok? En wil je geen koude knieën? Dan is de midirok de perfect oplossing. Die staat iedereen en zorgt meteen voor een vleugje glamour op de werkvloer. Ga gerust all the way met prints en kleuren en combineer met een neutraal bovenstuk.