De lente komt eraan en dit betekent meer fleurige en frissere kleurtjes. Heb je al eens nagedacht over de perfecte lippenstift die dat tikkeltje extra geeft aan jouw make-uplook? Het Parijse beautylabel Paul & Joe bracht 18 nieuwe tinten uit waarmee je beslist in het oog springt. En zelfs aan kattenliefhebbers hebben ze gedacht.

Wie voegt nu niet graag een nieuwe lippenstift aan zijn collectie toe? Een natuurlijke, glossy lip of eentje die voor full coverage zorgt. Hoe meer hoe liever. Daarbovenop zorgt de formule op basis van olie dat jouw lippen kunnen ademen terwijl ze een blijvende indruk maken. Maar naast de klassiek rode of knalroze lippenstift kan je ook nog voor een andere optie kiezen …

Neutralere look

“Welke lippenstift staat me het beste?”, dit heb je vast al eens gevraagd als je een dagje ging shoppen met vriendinnen. Om te vermijden dat je toch het verkeerde kleurtje koopt, kan de tinted lipstick je aardig op weg helpen. De lipstick oogt geel, maar eens aangebracht bepaalt de pH-waarde van jouw lippen de uiteindelijke kleur.

Op ieder potje past een dekseltje …

Een leuk extraatje is dat je naar eigen voorkeur bij je favoriete kleur lippenstift een unieke case kan bijkopen, met katjes dan nog wel! En ook de covers van de 3 oogschaduw/blush paletten tonen een schattige kat onder de zon of tussen de palmbomen. In de nieuwe lentecollectie brengt het merk ook 5 Limited Editions op de markt. Naast katjes heb je ook de mogelijkheid om voor een lipstickcase met bloemenprint of een metallic-goud onderstuk te kiezen.

Wij zijn alvast klaar voor de lente, nu jij nog!

Auteur: Hanna Deweirdt / Foto’s: @PaulandJoe