De krokusvakantie komt er aan, ideaal moment voor de release van een avontuurlijke familiefilm! Vanaf woensdag 3 februari draait Helden van de Zee in de bioscoop. De eerste langspeelfilm van de populaire Ketnet serie Helden ziet er veelbelovend uit. Wij mogen alvast 10 familietickets weggeven!

Het verhaal: De Helden van Ketnet kunnen het stunten niet laten. Ook niet tijdens een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust. Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster. De zomer kan niet meer stuk. Er bloeit zelfs iets moois tussen Dempsey en Eva, een meisje dat ook aan zee verblijft. Maar hun romance is van korte duur, want Eva vertrekt op taalkamp naar Engeland. De Helden troosten Dempsey en beslissen om Eva achterna te gaan. De zee over in zelfgemaakte bootjes! Wanneer ze uitvaren, loopt het mis.

De trailer:

De wedstrijd: Zin om deze film met het hele gezin te ontdekken? Wij geven 10 familietickets weg (4 filmtickets per winnaar). Stuur een mailtje naar wedstrijd.steps@roularta.be met jouw gegevens en dé reden waarom jij moet winnen. Deelnemen kan tot 3 februari 2016. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. Alle winnaars werden persoonlijk verwittigd.