Op 12 mei neemt Laura Tesoro deel aan de tweede halve finale van Eurosong. En hoewel Eurosong eigenlijk om de muziek draait, krijgen ook de podiumoutfits heel wat aandacht. Dankzij het Belgische modelabel O’Rèn zal Laura letterlijk schitteren.

Nathan Murillo en Michael Wauman zijn apetrots. De creatieve wonder boys achter het succesvolle modelabel O’Rèn hebben de Eurosong-outfit voor Laura Tesoro mogen ontwerpen. “Van bij de allereerste kennismaking, zat het meteen goed tussen ons,” aldus Nathan. “Haar casual look en aanstekelijk optimisme sluiten perfect aan bij wie we zijn als label. Het is dan ook een hele eer om speciaal voor haar een outfit te mogen ontwerpen die door miljoenen mensen zal gezien worden.”

portretbeeld Oren credit Dirk Alexander PhotographyHet wordt een prachtig ensemble met fonkelende pailletten voor tijdens het optreden, en ook op de rode loper zal Laura qua glam niet moeten onderdoen. Het volledige team zal in onnavolgbare O’Rèn-stijl (drie)kleur bekennen, bijvoorbeeld door middel van sweaters met subtiele patriottische knipogen.

Mijlpaal

Of er veel pressure mee gemoeid is, antwoordt Michael: “Uiteraard ervaren we dit als een belangrijke mijlpaal in onze carrière, maar tegelijkertijd klopt het voor ons ook. We hebben er namelijk altijd al van gedroomd om aan een zo groot mogelijk publiek te laten zien hoe ons land een belangrijke bron van inspiratie is in al onze collecties.”

Het is niet de eerste keer dat het samenwerkt met de jonge zangeres. In de videoclip van “What’s the Pressure” is Laura namelijk ook te zien in een creatie van O’Rèn.

Als Laura niet door mag naar de grote finale, zal dat alleszins niet aan haar outfit liggen!

 

(Foto: Dirk Alexander)