4 x nailart om zelf te proberen: welke look past bij jou?

185

Blogster en nailart lover Elfi De Bruyn koos samen met The Body Shop haar favoriete nagellakken en doopte ze Elfi’s choice  (lees erover hier) en trakteert ons meteen op maar liefst 4 tutorials waarmee je de look kunt creëren die bij jou past. Aan de slag!

Look 1: I am a believer

Jouw nagels zijn echte eyecatchers, letterlijk. Het alziend oog is een oud symbool. Het staat niet alleen leuk op je nagels, het zou ook nog eens geluk brengen. waar wacht je nog op?

Stap 1: Voor je van start gaat, check je eerst of je een base coat op je nagels hebt aangebracht. Neem dan wat witte nagellak en breng eerst twee dunne lagen op elke nagel aan.

_MG_1887copy

Stap 2: Breng wat lak aan op je dotting pen. Ga voor helderblauw. Of plaats 1 grote dot met het nagellakborsteltje rechtstreeks in het midden van je nagelplaat.

_MG_1897

 

Stap 3: Met zwarte lak werk je verder af. Plaats vervolgens een iets kleinere stip in de blauwe bol en ga dan voorzichtig langs de randen (rond het oog) met zwarte nagellak.

_MG_1894copy

Resultaat: Maak nog een aantal zonnestralen boven- en of onderaan en jij bent degene die de hele dag zal lopen schitteren. Wedden?

Look 2: I am a dreamer

Ben je een romantisch type en zijn wolkjes helemaal jouw ding? Volg je hart en kies voor deze eyecatcher van formaat!

Stap 1: Breng een base coat aan op je nagels. Lak twee dunne laagjes nagellak op alle tien de nagels. Kies voor een vrolijke kleur. Wie durft, gaat voor een accentnagel.

_MG_1809

Stap 2: Start met het tekenen van een verticale streep (wit).

_MG_1817copy

Teken hiernaast een streepje, ditmaal begin je lager.

_MG_1824copy

Herhaal deze stap opnieuw in een andere kleur (blauw).

_MG_1836copy

Resultaat: Werk af met een top coat voor een schitterend resultaat.

_MG_1851copy

Look 3: I am a lifelover

Héy chocolate cutie! Word jij ook vrolijk van de kleine dingen in het leven, zoals bijvoorbeeld… een stukje pure chocolade? Dan is deze zoete tutorial je vast en zeker op het lijf geschreven. Verwen jezelf eens met mooi gelakte nagels, om je vingers bij af te likken.

Stap 1: Breng een base coat aan en laat goed drogen. Lak je nagels in een snoepjeskleur, bijvoorbeeld muntgroen, en laat ze opnieuw even drogen.

_MG_1865copy

Stap 2: Neem dan je nagellakborsteltje en wat bruine nagellak. Plaats drie grote stippen en werk het verder af zodat het lijkt alsof je jouw nagels even in een kommetje chocoladesaus hebt gedipt. Doe er vervolgens een laagje top coat overheen. Smullen maar!

_MG_1868copy

Extra: go choco-loco!

Voorzie je ringvinger van twee dunne laagjes bruine nagellak. Plaats een aantal studs op een rijtje en zorg dat je hele nagelplaat is bedekt. Lak hier een derde laag overheen voor een te gek 3D-effect. Net écht!

_MG_1885

 

Look 4: I am ‘U’nique!

Voel je ze ook, die creatieve kriebels? Hoog tijd om je nagels opnieuw te voorzien van een nieuw jasje, eentje met vleugeltjes en een streepje magie!

Stap 1: Wanneer je base coat droog is, geef je jouw nagels een eerste laag witte nagellak. Neem een drietal pastelkleurtjes en een oogschaduwborsteltje voor het aanbrengen van een schaduweffect. Klaar? Dan kun je dat tikkeltje magie gaan aanbrengen met je dotting tool.

_MG_1907copy

Stap 2: Volg de lijnen aangegeven op de tekening en werk daarna af door enkele witte dots aan te brengen als finishing touch. Een top coat laat ze meteen nog meer stralen!

_MG_1910copy

Resultaat: Your wings already exist, all you need to do is fly!

_MG_1920

Nog meer nailart tips & tricks kun je vinden op de blog van Elfi: www.glamatheart.com.