5 beautygeheimen van topmodel Christie Brinkley (binnenkort 62 jaar, ja écht!)

776
(c) foto getty

Niet te geloven: actrice en topmodel Christie Brinkley startte haar carrière in de jaren ’70, heeft 3 kinderen en wordt op 2 februari 62 jaar! Hoe ze het voor elkaar krijgt om er zo geweldig uit te zien? Ziehier haar 5 belangrijkste beautygeheimen!

1. Dagelijks exfoliëren

“Ik las ooit dat mannen jonger lijken omdat ze zich dagelijks scheren, wat exfoliërend werkt. En daarom gebruik ik ook elke dag een zachte scrub. Verder is ook hydrateren een must!”

2. Een beetje vals spelen met wenkbrauwen en haren

“Onze wenkbrauwen worden dunner met ouder worden; om ze wat voller te laten lijken, gebruik ik een wenkbrauwpotlood en wat poeder. Ook je kapsel wordt dunner met de jaren; haarextenties zijn daar een prima oplossing voor.”

3. Maak je workout plezant

“Ik ga joggen, werk met gewichten en sta minstens 10 minuten per dag op mijn Total Gym machine. Belangrijk echter is dat je plezier maakt tijdens je workout, en dat je verschillende disciplines combineert. Yoga, spinning, jogging… zo komt je hele lichaam aan bod en raak je het niet beu.”

4. Drie maaltijden per dag eten

“Ik begin mijn dag graag met een kopje koffie op smaak gebracht met kokos- en hazelnootmelk. Daarna eet ik een yoghurt met fruit, tarwekiemen en Anutra (een supplement met omega 3  en vezels). De lunch bestaat meestal uit restjes van het avondmaal van de dag ervoor. Ik eet ook veganistisch, dus niets wat afkomstig is van dieren.”

5. Kies voor gezonde snacks

“In plaats van te snoepen kies ik voor meloen en walnoten. Heb ik echt zin in iets zoet, dan drink ik kokoswater, heel erg lekker. Suiker zorgt voor afbraak van collageen (waardoor je dus ouder lijkt) en dat probeer ik te vermijden. In plaats van ijs zal ik bijvoorbeeld een handvol bevroren bosbessen door de blender halen, waardoor je een gezond ijsje hebt.”

(c) foto Getty

Brinkley kun je volgen op Instagram, en op haar website christiebrinkley.com lees je alles over haar eigen beautyproducten en beautyboek.

 

Bron: hollywoodlife.comPeople Magazine.

(c) foto’s: getty