Instant coco(o)ngevoel bij je thuis!

128

Het is niet omdat de winter voorbij is, dat je het thuis niet meer gezellig moet maken. Iedereen heeft thuis wel een plekje nodig waar hij of zij zich even in alle rust kan terugtrekken. Een plekje zo comfortabel en gezellig dat de rest van de wereld mag ontploffen. Heb je thuis nog geen coco(o)nplekje, dan heb je er in 1,2,3 eentje gemaakt.

 

Klein, gezellig hoekje

Denk eens verder dan je zetel. Misschien zijn er thuis nog verloren hoekjes waar je gerust een gezellige stoel of bank kan installeren. Een plekje waar je normaal gewoon voorbijwandelt, waar nu niets staat, maar waar de zon net zo mooi binnenvalt. Installeer er een stoel, sofa of een bank met veel kussens.

4198e5fe37d0b7b6a95f977838296e9c

 

Upgrade je slaapkamer

Geen extra plekjes thuis, concentreer je dan op je bed. Geef je kamer een upgrade. Waarom hang je geen gordijn voor je bed zodat je nog meer dat coco(o)ngevoel krijgt?

bd7bbe3fadea37d485db3e16ce0ac9e7

 

Of je badkamer 

Denk ook aan je badkamer. Een plantje, een gordijn, eucalyptus, kaarsjes… je hoeft echt geen grote verbouwingen te doen om van je badkamer een gezellige plek te maken.

roomed-badkamer-spa-2

 

Een zacht koeienvel…

Of andere zachte, natuurlijke materialen werken altijd. Een kokosmat onder, en een schapenvelletje in de zetel en je hebt instant gezelligheid gecreëerd.

art natural textiles