Hallelujah, het is weer van dat: solden, sales, rebajas! Ook dit seizoen ligt nog héél wat moois te wachten in de winkelrekken. En dat aan nog mooiere kortingen. En omdat solden vaak synoniem staan voor miskopen, gingen wij op zoek naar 5 musthaves waarvan je nog het hele jaar kan genieten. Een goede investering noemen ze dat.

1. Bomberjacket

De bomberjacket blijft één van de beste investeringen voor het komende seizoen. Het trendy jasje draait al eventjes mee, en daar komt niet snel verandering in. In satijn, fluweel of nylon: een bomberjasje kan je perfect combineren bij elke stijl!

Tokyo 🚀 Amsterdam #sayonora

A photo posted by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

Hello Antwerp! New outfit post up on the blog 👉🏻www.fashionata.com 👈🏻 @enes_antwerpen #enes A photo posted by Sofie Valkiers (@sofievalkiers) on

2. Streepjes

Als ‘t van mij afhangt, kan je nooit genoeg streepjes in je kast hangen hebben. En ook voor het zomerseizoen hebben we alle soorten streepjes zien passeren op de catwalks van New York tot Parijs. Marinestijl, punky en stoer in zwart wit of liefelijk roze voor een mooie lentedag. Scoor tijdens de solden in een kwalitatief streepjesstuk, en geniet er nog vele jaren van!

<3 herfst <3 #amsterdam <3 @thehoxtonhotel <3 @teskedeschepper die deze foto maakte

A photo posted by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Parisian chic. ❤️ #halloween A photo posted by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

3. Ondergoed als bovenkleding

De populariteit van de bralette – een (kanten) topje in lingeriestijl – bereikte het vorige seizoen ongekende hoogtes. Zo’n frivool kledingstuk is supermooi boven een topje (al dan niet met lange mouwen). Zie je die bralette in de sale waar je al maanden van droomt? Scoren! Je beleeft er ongetwijfeld nog véél plezier aan!

4. Khaki

Als we één modekleur meenemen naar volgend seizoen, dan is het wel khaki. Een parka, stoere legerblouse of een strakke skinny in khaki gezien? Kopen! Want ook tijdens de lente en zomer kan je de kleur eindeloos combineren. Vooral met wit is khaki een perfect match!

Afterglow.

A photo posted by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

#khakistyles X #gigihadid 😍✨ A photo posted by All Things Olive… (@khakistyles) on

5. Opschriften

Wear your favourite quotes! Truien en t-shirts met opschriften (van ‘Petit Belge’ tot ‘Whatever’): menig fashionista heeft er eentje in de kast hangen. Nog niet bezweken voor zo’n stoere sweater of een hip t-shirtje met een inspirerende quote? Scoor er eentje in de solden, want tijdens de modweken hebben we héél wat sweaters of shirts gespot met opschriften voor de lente en zomer.

🅰️+ #LosAngeles A photo posted by Andy Torres (@stylescrapbook) on