Gênante weetjes over de meest sexy vrouw ter wereld!

774

9 MEI 2014 | De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence (23), vooral bekend door haar rol als Katniss Everdeen in The Hunger Games, werd onlangs uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Jennifer mag dan wel terecht de meest sexy vrouw zijn, bij het publiek is ze vooral geliefd om haar onhandigheid en nogal klungelige stunts…

Jennifer lijkt maar niet op hoge hakken te kunnen lopen
Als je Jennifer Lawrence al eens tijdens een prijsuitreiking zag, valt het toch op dat ze wel ja… een beetje onhandig is, laat ons zeggen.

Toen ze vorig jaar tijdens de uitreiking van haar Oscar de trappen opging, viel ze neer. Kan gebeuren, zou je denken. Maar dit jaar viel ze opnieuw tijdens de Oscaruitreiking, terwijl ze zelfs nog op de rode loper stond. Je zou beginnen denken dat ze het express doet. Zelf vertelde ze echter te zijn gestruikeld over een verkeershoepel.

Volgend jaar ga je misschien beter op je sloffen Jennifer, of op blote voeten… ! Maar laat dan liefst niets op je voeten vallen hé Jen.. Beide filmpjes vind je hier!

Ellen Degeneres, gastvrouw van de Oscars 2014 grapte over beide voorvallen en vertelde Lawrence dat als ze die avond een Oscar zou winnen, ze hem haar zelf zouden brengen, uit veiligheidsoverwegingen. Maar Jennifer won geen Oscar, gelukkig maar? De actrice leek er in ieder geval wel mee te kunnen lachen (zie filmpje).

Ze verschijnt dronken op celebrity parties
Jennifer won dit jaar dan wel geen Oscar, maar net zoals vorig jaar verscheen ze opnieuw dronken op de after party. Tijdens de ‘Late Night With Seth Meyers’-show vertelde ze dat ze zo dronken was op het Oscarfeestje dat ze moest kotsen. Miley Cyrus, die op dat moment voorbij wandelde, zou haar gezegd hebben ‘zich te herpakken’, dat bevestigt een bron aan Us Weekly.

Als je al door Miley Cyrus wordt aangesproken op je gedrag…

Ook vorig jaar gaf Jennifer volmondig toe vlak voor haar interview met de pers nog enkele shots te hebben gedronken. Niet echt te verwonderen dat ze dan moeite heeft met rechtop te blijven staan…

Ze scheurt haar jurk wanneer ze het podium opstapt…
Prijzen in ontvangst nemen, is precies niet haar sterkste troef, want moet je eens zien wat er met Jennifers jurk gebeurde in 2013 wanneer ze het podium opstapte om haar SAG award voor beste actrice in ontvangst te nemen.

Ze photobombt graag andere celebs
Alsof ze met haar vallen en dronkenschap nog niet genoeg (negatieve) aandacht naar zich toetrekt, houdt Lawrence er ook van andere celebs hun foto’s te verstoren. Taylor Swift en Sarah Jessica Parker raakten reeds slachtoffer. Hoewel we beide voorvallen best grappig vonden, krijgt Jenny zo toch ook een slecht imago toegestuurd.

article-2538410-1A9B489A00000578-415_634x600

jennifer-lawrence

 

 

 

 

© Huffingtonpost

Natuurlijk moet je wel van haar houden, ze is speels, heeft haar grappige gebreken en is niet de perfecte celebrity chick, maar misschien moet onze 23-jarige actrice toch eens leren zich wat gepaster te gedragen, of toch maar niet?

© wallfoy

AN DE SMET