Primark in 5 stappen

421

18 NOVEMBER 2013 | De Brusselse Nieuwstraat krijgt er een nieuwe topwinkel bij. Na Luik, kiest de Ierse keten Primark voor Brussel als locatie voor hun tweede Belgische filiaal. Het ziet ernaar uit dat ze België willen veroveren, want de Ieren plannen in 2014 een winkel in Gent en in 2016 nog eentje in Charleroi. Hoog tijd om Primark te leren kennen dus.

primark

1. De Ierse H&M, zo wordt highstreetbrand Primark wel eens genoemd. Die vergelijking is niet uit de lucht gegrepen want Primark is budgetvriendelijk en hip. Meer spullen voor minder geld dus, daar worden wij hebberig van!

2. De Ieren delen een eiland met de Britten en dat is Primark zeker aan te zien. Iedereen die al eens bij New Look shopte, zal de stijl meteen herkennen en ervan houden.

3. Primark-designers houden de vinger aan de pols in modeland en laten zich goed adviseren. Dat is te merken aan hun snelle vertaling van catwalktrends naar de winkelrekken. Dat vinden wij, ongeduldige fashionista’s, leuk!

4. Steek ook vriendlief eens in het nieuw bij Primark. Hun herenmode is net zo hip als die voor de dames!

5. De Belgische filialen staan garant voor urenlang shopplezier, maar ontdek ook eens de roots van dit modebedrijf. Een beter excuus voor een reisje Ierland zal je niet snel vinden!

Ine D’hoe