Peter en meter verdienen een mooi aandenken

141
Meter en peter verdienen een leuk aandenken

De meter en peter zijn ook apetrots als je kind zijn communie- of lentefeest doet. Bezorg hen daarom een speciaal aandenken; liefst nog met een persoonlijke boodschap. Dat doet hen zeker veel plezier.

Fotoboek

Bezorg de peter en meter ook een exemplaar van het fotoboek dat je maakt na het feest. Of wil je het nog iets persoonlijkers? Maak dan een fotoboek speciaal voor hen met vooral foto’s van je zoon of dochter, gecombineerd met foto’s samen met peter of meter. Als je een gepersonaliseerd fotoboek wil geven, denk hier dan vooraf al aan en zorg dat je tijdens het feest de juiste foto’s trekt.

Etiket voor de wijnfles

Een fles wijn doet het altijd goed als bedankje. En nog beter als op het etiket het feestbeest plakt. Maak een etiket met een foto van de gevierde en voeg hier nog een speciale boodschap voor de peter en meter aan toe. Succes gegarandeerd.

Sleutelhanger

We gebruiken allemaal een sleutelhanger. Als daarop dan ook nog eens het vrolijke snoetje van je mete- of petekind prijkt, dan is die sleutelhanger helemaal af. Laat een sleutelhanger maken met je zoon of dochter in de feestkleren. Andere gadgets die goed scoren zijn een mok, onderzetters en onderleggers.

Vinylplaat

Lekker oldschool: de vinylplaat. Geef de peter of meter en vinylplaat met een foto van je zoon of dochter als aandenken. Dit retrogeschenkje past in elk interieur.

Fotomagneten

Een speelse foto op een magneetje? Zo krijgt je zoon of dochter een mooi plaatsje in de keuken of het bureau van de peter of meter.

Allemaal dozen

Dozen zijn dankbare voorwerpen om te bekleden met een foto en een persoonlijke boodschap. Een koekendoos, een theedoos of een tissuedoos. Ze worden heel frequent uit de kast gehaald zodat meter en peter telkens opnieuw hun oogappel kunnen zien stralen.

Zoetigheden

Je kunt ook de verpakking van zoetigheden personaliseren. Zijn de meter en peter zoetebekken, dan is een doosjes Merci of Ferrero Rocher waarop een mooie foto van je zoon of dochter afgeprint staat, zeker een dankbaar geschenk. Het enige nadeel is dat het meer vergankelijk is dan de voorgaande geschenkjes.

Tekst: Mieke Vercruijsse / Foto: Unsplash