Marvellous matcha pancakes, fruity overnight oats met quinoa of een TGIF smoothie bowl met vers fruit. Deze is voor alle vroege vogels en iedereen die zich ’s avonds al verheugt op het ontbijt van de volgende dag.

Sinds 2014 wordt er bij Abbot Kinney’s lekkere plantaardige producten (yoghurt & ijs) gemaakt van de allerbeste ingrediënten. De producten zijn gemaakt van de beste ingrediënten. De kokosmelk komt uit Sri Lanka, de Tuono amandelen uit Sicilië en Alfonso mango’s uit India. Met zo’n weinig mogelijk ingrediënten en zonder onnatuurlijke toevoegingen worden de producten zo verantwoord mogelijk gemaakt.

Wil je een week lang zalig ontbijten en tegelijkertijd het verschil maken? Abbot Kinney’s daagt je uit om mee te doen aan een breakfast challenge.

Hoe? Vervang zuivel simpelweg een week door een plantaardige variant. Om je op weg te helpen kun je een Abbot Kinney’s summer breakfast box winnen t.w.v €100,- gevuld met lekkere producten van Abbot Kinney’s, zomerse ontbijrecepten én een duurzaam ontbijtservies.

Maak kans op een van de 2 summer breakfast box’en door onderstaand formulier en de bijhorende wedstrijdvraag in te vullen tegen 16 september! Succes!

Wedstrijdvraag: In welk jaar is Abbot Kinney’s opgericht?