Je geniet graag van het goede leven (op restaurant, naar een pretpark, een weekendje weg, een nieuwe outfit…) maar betaalt daar liefst niet teveel voor. Op ActievandeDag.be kun je geweldige deals scoren die de pret alleen nog maar verhogen!

Hou je van weekendje weg, wellness, een dagje uit, een pretpark bezoeken, make-up, juwelen, mode en nog veel meer? Surf dan even naar de site ActievandeDag.be en je vindt er tal van verleidelijke aanbiedingen .

Iedere dag zijn er nieuwe, unieke en scherpe aanbieding(en) die de consument vanaf middernacht online kan boeken.

ActievandeDag.be biedt ook duidelijke garanties: als je na aankoop merkt dat het door jouw gekochte pakket afwijkt van de inhoud op de actiepagina, krijg je je geld terug. Niet tevreden, geld terug!

Prijzen zijn transparant en all-in: voor de getoonde prijs kun je de actie echt boeken! Je ziet een interessante aanbieding voor een scherpe prijs, en tijdens het boeken komen er géén extra kosten bovenop. De totaalprijs van je samenstelling staat direct in beeld. Geen kleine lettertjes, geen boekingskosten, geen exclusieve kosten maar een duidelijk aanbod. En heb je een vraag of een klacht, of heb je hulp nodig bij het boeken?

De klantenservice van ActievandeDag.be is 7 dagen per week bereikbaar op 02 808 7104 of via klantenservice@actievandedag.be.

Voor een blik op de aanbiedingen: www.actievandedag.be/categorie/hotels

(advertorial)