Goed nieuws voor alle beautyliefhebbers die dol zijn op Kerstmis want de Adventskalender van Yves Rocher ligt opnieuw in de winkel. Aftellen naar de feesten wordt meteen dubbel zo leuk als dat ook in schoonheid kan. De kalender is bovendien herbruikbaar en leent zich uitstekend voor enkele creatieve DIY-ideëen.

Ook al duurt het nog even voor we de kerstboom en slingers weer van zolder mogen halen, toch voelen we ons nu al een beetje in de kerstsfeer, met dank aan de

Adventskalender van Yves Rocher. Deze kalender bestaat uit 24 schattige doosjes die elk een beautyproduct bevatten, zoals bad- en douchegel, parfum, make-up, … Noem maar op. Elke dag een cadeautje dus, tot het Kerstmis is! En goed om te weten: Yves Rocher verrast je met volwaardige schoonheidsproducten, dus geen staaltjes of miniflesjes die meteen opgebruikt zijn, maar the real thing. Vinden wij leuk want dit is de ideale manier om nieuwe producten te ontdekken. Bovendien zien we er dankzij deze dagelijkse beautygeschenken helemaal tiptop uit voor de feesten.

Leuke extra: De doosjes zijn moduleerbaar, 100% recyclebaar en handig om te hergebruiken. Met een beetje creativiteit kun je ze makkelijk omvormen tot jouw unieke kerstdecoratie. Hoe? Wij geven je drie tips!

1. Lichtbox

De doos van de Adventskalender kan omgetoverd worden tot een lightbox. Knip gewoon de boomstammen en sneeuwvlokken uit en plaats een lampje in het doosje.

2. Kerstballen

De doosjes kunnen ook gebruikt worden als kerstversiering om aan je kerstboom te hangen. Je kan ze leeg laten of vullen met een verrassing zoals koekjes, chocolade, … Maak met een grote naald of de punt van een cuttermes een klein gaatje aan beide kanten van de doos om er een lint aan te hangen.

3. Naamkaartjes

Een kleine attentie op elk bord zal jouw gasten tevreden stellen. Schrijf de naam van elke gast op een kaartje en hang die aan de doosjes. Steek een kleine verrassing in elke doos.

Adventskalender – 49,90 euro (tip: met een klantenkaart is de Adventskalender goedkoper!) – www.yves-rocher.be.

Goed om weten: bij Yves Rocher is het nu al cadeautjestijd want lezers en lezeressen van Steps genieten van maar liefst -50% op 2 producten naar keuze! * Haal vlug je exemplaar van Steps in huis (kijk hier voor de verdeelpunten van Steps) en rep je naar je dichtsbijzijnde Yves Rocher-winkel dus!

* (Actie geldig tot en met 09/12/2019 in alle Yves Rocher-winkels in België tegen afgifte van deze bon aan de kassa. Kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties. Niet geldig op cadeaukaarten en verzorgingen in het instituut. 1 bon per persoon.)