Heel wat mensen nemen zich voor om in het nieuwe jaar gezonder te eten, minder te drinken of vaker te sporten. Helaas halen die goede voornemens maar al te vaak het einde van de maand januari niet. Als je er de brui aan geeft, doe het dan goed en zonder schuldgevoel. Wij denken: hoog tijd voor een stevig uitje in Hard Rock Café.

Je bent helemaal niet de enige die zijn goede voornemens niet waar maakt. Volgens een studie die werd uitgevoerd door de Universiteit van Scranton houdt slechts een povere acht procent zich daadwerkelijk aan zijn nieuwjaar beloftes. Geef je de brui aan je goede voornemens, dan doe je dat volgens diezelfde studie ongeveer rond 12 januari.

Hoeveel mensen falen kan je heel duidelijk zien als je je ervaring deelt op Instagram met #nyresolutions2019. Vanaf 12 januari wordt dit dan #failednewyearsresolution.

 

Het moet dus allemaal niet altijd perfect te zijn, falen is toegelaten, zo simpel is het. In het Hard Rock Cafe in Antwerpen en Brussel kan je dit ‘het falen’ gemakkelijk doorspoelen. Beide locaties worden op 12 januari het trefpunt van iedereen die het makkelijker kreeg gezegd dan gedaan. Op deze grote ‘afhaakdag’ mag je zonder schuldgevoel terugvallen in je ‘slechte gewoontes’ met een heerlijke cheatmeal. Op het menu staat een smaakvolle jumbo cumbo vol gefrituurde hapjes, een legendary hamburger met frietjes, en om het helemaal af te leren, een Hot Fudge Brownie met vanille ijs, rijkelijk overgoten met chocolade saus.

Natuurlijk moet je er een smakelijke cocktail bij drinken om alles goed door te spoelen, zoals een Rum Runner of een Bahama Mama.

En de goede voornemens ? Die zijn voor volgend jaar.