Vorige zomer besliste zangeres Alicia Keys om voortaan geen make-up meer te dragen. Nu maakt ze voor een fotoshoot voor het eerst een uitzondering. Toch staat ze op de cover nog steeds helemaal naturel.

“Ik ben het beu om mezelf te verstoppen achter foundation en mascara“, vertelde Alicia Keys in juni. Dus dumpte ze haar eyeliner en lippenstift in de vuilnisbak en ging ze sindsdien make-uploos door het leven. Een besparing was het niet, want al haar huidige huidsproducten kosten meer dan make-up.

 

1

 

Maar nu maakte de zangeres een uitzondering voor het modemagazine Allure. Tijdens een fotoshoot kreeg een visagiste toch de toestemming om met eyeliner aan de slag te gaan. De zangeres reageert erop door te zeggen dat ze niet helemaal tégen cosmetica is.

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik ben geen slaaf van make-up, maar ik ben ook geen slaaf van géén make-up. Make-up is een vorm van zelfexpressie. Ik wil niemand met de vinger wijzen die het wel draagt, en niemand zou zich moeten schamen over de manier waarop je jezelf uitdrukt.”

Op de cover staat de zangeres wel volledig zonder make-up.

3

Foto’s: Instagram