Primeur: beautyshop-in-shop

97

22 FEBRUARI 2013 | Taart en nail art! Bij Hema weten ze hoe ze vrouwen moeten lokken. Op de uitnodiging voor de nieuwe opening van hun shop in de Brusselse Nieuwstraat zeiden wij dus niet nee. (Maar: Ja! Ja! Ja!) Kwam daar nog bij dat de allereerste beautyshop-in-shop er opende, een Belgische primeur. Ons verslag van op de sneak preview…

Toen wij er aan kwamen, waaiden de deuren van het beautyparadijs open. Emma Davies van The illustrated nail was al druk in de weer om de nagels van bezoekers om te toveren in kleine kunstwerkjes. Overal waar we keken zagen we cosmetica en voor een beautylover als mezelve leek dit de hemel op aarde!

1 (Medium) 2 (Medium) 3 (Medium)

Het idee van een beautyshop-in-shop in een winkel is ontstaan in Nederland. (Zo leerden we toch van de directeur daar.) In de shop kun je alles kopen wat met cosmetica en nagels te maken heeft. En die beautyhoek leeft!

Na een uurtje rondlopen met de mond wijd open, mochten ook wij aanschuiven voor een portie nail art. Sabine en Emma mochten hun ding doen en dit was het resultaat:

foto

Sjiek hé?!?

Maar goed, wat kan jij nog verwachten bij een bezoekje? Op verschillende (aangekondigde) data zullen er visagisten aanwezig zijn om jou de prinses van het bal te maken. Wie een tripje Brussel niet ziet zitten, niet getreurd! Eind dit jaar krijgt Gent ook zijn beautyparadijs en later volgt Brugge nog. Wij kunnen al niet wachten!

Francesca Lutters