Allerlaatste OOTD: Saving the best for last!

130

31 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze vandaag (na een maand outfits showen) haar allerlaatste OOTD! *Snik Snik*

Meest sentimentele OOTD-post ever. Jullie zijn gewaarschuwd.

5488

OOTD 22: This is the end…

We zijn er geraakt, mensen. De 22ste OOTD! 22 dagen lang heb ik jullie mijn outfits getoond: van quirky tot nerdy tot preppy tot gewoonweg pure rock-’n-roll en vooral zwart. Zoveel zwart…

Ik heb gezeverd over mijn leven, mijn outfits en wat ze voor me betekenen (het is alsof ze mijn kinderen zijn, Eline has issues…), first-world-problems gedeeld en vooral heel veel Engels gebruikt, sorry about that. Oops, I did it again! (Liedje in je hoofd gestoken? Mission SUCCESS!)

555

Ik ga jullie niet verlaten zonder een dikke, vette BANG, dus mijn laatste outfit van vandaag is een gouden truitje (H&M), we vieren immers feest (want ik ga weg… want dat is blijkbaar een reden om te feesten… :() Een zwarte rok (H&M), om het toch nog wat deftig te houden en omdat er toch wel wat zwart in mijn outfit moet zitten, anders zou het ik niet zijn hé! Dan wedges (New Look), the love of my life en ook wat bretellen (New Look) om de outfit een originele toets te geven. Finishing of met een midi-ring (H&M) en een feestelijke ketting (Primark) om de outfit nog wat meer bling te geven.

1445

654

Ik wil graag de redactie van Steps bedanken voor al hun hulp en voor al de kansen die ik gekregen heb. (Het is alsof ik een award gekregen heb… Wat eigenlijk wel cool zou zijn… 😉 ) Voor al het geduld dat Bart moest hebben met mij omdat ik suck in het schrijven van goeie inleidingen. Nina, met wie ik altijd gezellig kon kletsen over mode, my fashion friend! Isabel met haar positiviteit en haar tips om de dag door te komen. Tine, omdat ik eigenlijk haar plek gestolen heb, sorry daarvoor… 🙂 En Valerie, omdat ze gewoon superlief is en ik tegen haar al mijn first-world-problems kwijt kon.

6587

Ook dikke knuffel aan de buren van De Zondag, omdat ze coole mensen zijn.

I’ll miss you all!

7441

Wie toch geen afscheid kan nemen, ik heb ook een persoonlijke blog, waar ik nog altijd outfits en zever zal posten!
Check it out Red Head Heroin.

En voor de anderen So long, farewell, auf wiedersehen, adieu.

Eline Denys