An OOTD keeps the doctor away

80

4 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 4: BLACK WIDOW

Ze zeggen altijd dat ik veel op mijn mama lijk. Wat eigenlijk wel waar is, vooral op vlak van karakter zijn we precies hetzelfde. Allebei ongelooflijk emotioneel, koppig als een ezel, maar tegelijk ook de liefste en meest emo mensen ter wereld. (Oké, misschien niet ter wereld, but we’re pretty close.) 😉

Wat delen we nog? Liefde voor chocolade, zeemzoete films, schoenen en kleren kopen die we niet nodig hebben. Ha! Nu had ik je bijna hé! Vrouwen hebben altijd nieuwe kleren nodig. Duh…

We hebben ook allebei een bitchface. (= als we over straat lopen, hebben we geen gigantische glimlach op ons gezicht, want wie lacht nu terwijl hij wandelt?) Daarom schrikken we mensen af. Want we zijn behoorlijk eng. Boe!

Een laatste liefde die we allebei delen, is onze liefde voor zwart. Zwart is mijn lievelingskleur, paars ook, maar zwart meer. Het slankt af, is tegelijkertijd elegant en sexy. En voor alle trendliefhebbers onder ons: “Black is the new black.”

IMG_7705 (Large)

Wat er nog cooler is aan deze outfit is dat ze oversized is. Als er iets is dat ik graag draag, zijn het wel oversized pulls. Tot groot ongenoegen van m’n mama. (Daar verschillen we dan wel in; toch nog iets.)

Om de outfit wat stoerder te maken, draag ik meerdere zilveren kettingen om dat rock-gevoel te geven. En natuurlijk ook lange, stoere, zwarte leren laarzen.
IMG_7707 (Large)
Want rock-’n-roll is back.

Tot maandag!
Eline Denys