Dit zijn ze: de meest vervelende apps van het moment

1478

In ons digitale tijdperk zijn apps alomtegenwoordig. De software installeer je op je smartphone en je kan gaan met die banaan! Maar apps hebben niet altijd een nuttige functie, dat weten we ondertussen wel. Een aantal apps zijn zelfs ronduit vervelend en alleen geschikt om (flauwe?) grappen uit te halen. 

1. Beetnemen
Zowel bij de Google Play Store als bij iTunes vind je een heleboel apps om je vrienden beet te nemen. Maak een vriend wijs dat je een tof spelletje geïnstalleerd hebt op je smartphone. Overtuig hem om het spelletje eens uit te testen en geef hem je smartphone. Plots loopt jouw telefoon zogezegd vast terwijl hij het spelletje speelt. Die persoon staat al meteen met het zweet op het voorhoofd omdat hij denkt dat hij jouw telefoon kapotmaakte. Niet dus, het is gewoon de app die zijn werk doet.

App voor iOS: PrankBot
App voor Android: Prank Pack

2. Vervelende geluiden
Ook alle soorten ‘annoying sounds’ zijn gratis verkrijgbaar. Van een tandartsboor tot een brandalarm. Van een kakelende kip tot een glas dat in scherven uiteenspat. Je vindt het er allemaal. Met deze apps kan je ook testen tot hoever je gehoor al is afgesleten. En dit met de ultrasonic sounds. Maar diegenen met een beter gehoor zullen je entertainment toch niet echt kunnen appreciëren. Gek worden ze ervan!

App voor iOS: Annoying Sound Effects
App voor Android: Annoying Sounds

3. Neptelefoontje
Bij de app Prank Call van iOS moet je je vriend jouw telefoon geven. Hij wordt dan opgebeld door een fictieve persoon. Die fictieve persoon kan bijvoorbeeld president Obama zijn die je opbelt voor een CIA opdracht. Bij de app voor Android moet je het nummer invoeren van een contactpersoon. Die persoon wordt dan rechtstreeks opgebeld.

App voor iOS: Who’s Calling Fake Caller
App voor Android: Fake Call