Vanaf vandaag ligt de nieuwe beautycollectie van Giorgio Armani in de winkelrekken. Het luxemerk kiest in zijn SEPIA-gamma resoluut voor warme aardetinten. En dat terwijl dé grote zomertrend pastelkleuren zijn.

Armani 1“De nieuwe Armani-collectie van lippenstift, nagellak en poeder is geïnspireerd op oude sepiafoto’s”, legt Linda Cantello, make-up artiest bij Giorgio Armani, uit. Geen pastelkleuren dus voor Armani, maar wel aardetinten die je huid een warme tint geven en imperfecties laten verdwijnen.

Onze favoriet is het SEPIA palet. Het highlighting- en contouringpoeder laat je huid stralen en werkt alle puistjes en vlekjes weg. Bovendien heeft het palet een zijdezachte en lichte textuur. Het is dan ook het belangrijkste product van de nieuwe collectie.

Armani 2Daarnaast ontwikkelde Armani ook drie nieuwe kleuren voor de Rouge d’Armani Sheers lippenstift en de Lacquer nagellak.

“Voor de bruine lippenstiften gebruikten we de Rouge D’Armani Sheers Lippenstift”, vertelt Linda Cantello. “De bruintinten zijn niet zwaar en saai. Ook bij de nagellak hebben we voor warme kleuren gekozen. In combinatie met het palet, de lippenstift en de nagellak, creëer je de perfecte trendy look voor deze zomer.”

Wij zijn alvast fan van de SEPIA-collectie. Met de warme tinten en lichte texturen heeft Armani een nieuwe versie van de nude look gecreëerd.