Zin in avontuur tijdens een dagje uit of een weekendje weg? Dat kan! Je hoeft er niet eens ver voor te rijden, want net over de grens zijn een heleboel avontuurlijke activiteiten te vinden.

Durf jij te vliegen als Superman, te klimmen als een aap op grote hoogte, ben jij een échte snelheidsduivel en drift je liever op écht ijs of maak je liever een heerlijke afdaling op een piste met verse sneeuw? Alle activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding.
Even bijkomen van alle adrenaline? Alle locaties beschikken over een fijne plek om gezellig wat te eten of drinken en tegelijkertijd jouw avonturen te bespreken!

Vind je het nou toch iets te ver rijden voor één dagje op en neer? Kies dan voor een avontuurlijk uitje in Landgraaf want hier bevindt zich het sfeervolle wintersporthotel, direct aan de piste. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor echte sneeuwliefhebbers, maar ook voor de avonturiers van Adventure Valley er vlak naast.

Superman voor één dag

You can fly! Bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je het unieke gevoel van een ‘vrije val’ ervaring zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Je zweeft namelijk puur op de kracht van de wind! Combineer dit met virtual reality en je krijgt de meest realistische skydive ervaring. Tijdens jouw indoor skydive sessie sta je altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen, van jong tot oud, deze unieke ervaring kan beleven met vrienden of familie!

Sneeuwavontuur

Ben je een fan van wintersport of heb je nog nooit geskied of gesnowboard, maar ben je er wel heel nieuwsgierig naar? In één van de drie SnowWorld vestigingen aan de Nederlandse grens kan je genieten van échte sneeuwafdalingen. Je kunt lessen volgen voor beginners of gevorderden en helemaal handig is dat alle benodigde materialen op locatie te huur zijn, zelfs je sneeuwpak!

 

 

Driften op écht ijs

Het gewone karten ken je vast wel, maar heb je ook wel eens een ijskartbaan getrotseerd? Het kan bij IceKart Rucphen! Alles draait bij ijskarten om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften. Wie daag jij uit?

Het ultieme buitenspelen voor jong en oud

Het klimpark van Adventure Valley in Landgraaf biedt een super spannend uitje op grote hoogte! Afsluiten kan met spannende ziplines en een ritje in de Alpine Coaster die beiden een ongelofelijk mooi uitzicht geven op het Limburgse landschap. Blijf jij liever met beide benen op de grond? Ontdek dan de Aventure Trail een avontuurlijke wandelroute met verstopte aanwijzingen over het mijnverleden van de ilhelminaberg.
Kan jij alle aanwijzingen vinden?

› SnowWorld Landgraaf en Adventure Valley Landgraaf (20 minuten van Maasmechelen), SnowWorld Rucphen (45 minuten van Antwerpen), SnowWorld Terneuzen (40 minuten van Gent), indoor Skydive in Roosendaal (30 minuten van Antwerpen).

Meer info en tarieven: www.snowworld.com/zomeravontuurinnederland