Back to basics met de bomma-onderbroek

654

De granny panties maken een heuse comeback, daarover kon je alles al lezen in deze vorige post. Jonge vrouwen kiezen steeds vaker voor de bomma-onderbroeken. Comfortabel ondergoed aantrekken zou even gemakkelijk moeten zijn als ’s morgens brood gaan halen. En ondergoedmerk Bread & Boxers laat zien dat je ook sexy kan zijn in een eenvoudige, katoenen slip.

Het Zweedse label Bread & Boxers speelt in op de nieuwe ondergoedtrend en brengt een eenvoudige, maar vooral pure collectie vol items voor vrouwen (en mannen) die hun gading niet vinden in het opvallende ondergoed dat in de winkels hangt. Geen labels, prints of patronen voor het Scandinavisch merk. De ontwerpers laten de dominante logo’s en beeldmerk helemaal achterwegen.

Bread & Boxers is al een groot succes in Scandinavië. Na de eerste collectie, die exclusief beschikbaar was in hotels, vroegen gasten zich af waar ze hun nieuwe favoriete ondergoed konden verkrijgen. Sinds de lente van 2015 is er daarom een uitgebreide collectie beschikbaar in winkels in Scandinavië, Europa en Amerika. Verkooppunten in België zijn onder andere Moose in the City en Clinic in Antwerpen, en Rewind in Gent.

collage 1 b&b

 Hipster – 14,95 euro (kleuren: wit, grijs en zwart)

 

b&b collage 2