Maak van je badkamer een spa

388

In de herfst kan je soms echt verlangen naar een heerlijk wellnessmomentje. Sauna, scrub, thee… alles om de gure wind buiten even te vergeten en weer bakken energie op te doen. Omdat we niet allemaal de tijd en het geld hebben om elk weekend de sauna in te duiken, geven wij alvast drie tips voor dat zalige wellnessgevoel in je eigen badkamer.

 

1. Show je flesjes

Zonde om mooie flesjes, tubes en potjes in je badkamerkast te verstoppen. Stal je mooiste flesjes uit. Van mooie dingen te zien word je zelf toch ook een beetje blij, niet? En dat afstoffen, dat doen we morgen wel.

578817aaa8789e298a85d1265dc07a88

 

2. Just you

Probeer je even helemaal af te zonderen. Is je badkamer een open ruimte of heb je het gevoel dat je te veel afgeleid wordt, probeer dan eens met een gordijn wat zen-ruimte rond je bad te creëren. Leg nu nog een zachte badjas en handdoek klaar, om je er straks helemaal in te wikkelen.

roomed-badkamer-spa-2

 

3. Eucalyptus

Als er één geur is die meteen alle last van je schouders doet vallen, is het wel eucalyptus. Druppel wat olie met eucalyptus op je handdoek of geef een paar takken van de eucalyptusplant een plek in je badkamer. Het ruikt lekker, en ziet er nog mooi uit ook!

 

roomed-spa-badkamer-diy2

roomed-spa-badkamer-diy3

 

Nu nog een rustgevend muziekje, een boek, een theetje of een glas bubbels en het spa-gevoel in je eigen badkamer is compleet. Enjoy!