Werd het plafond vroeger bij grootmoeder behangen om oneffenheden te verdoezelen, dan gebeurt het vandaag voor een andere reden. Een plafond behangen doe je nu om nog meer sfeer in de kamer te brengen. Door een kleur, accent, patroon of materiaal op het plafond te zetten, breng je meer drama en karakter in de ruimte. Dus, bij de volgende opfrisbeurt, kijk eens naar boven en pimp je plafond.

Mooi monochroom

Creër een rustige sfeer van uniteit door alles in dezelfde print te behangen, inclusief het plafond. Je kan daarbij kiezen voor een rustige onopvallende print of voor eentje die in het oog springt.

(Glade uit de collectie Avalon van Arte)

Gedurfde geometrie

Durf spelen met geometrie!  Door een diagonaal accent te plaatsen op de verticale wand met lichteffect krijg je een luxueuze uitstraling.

(Spirit uit de collectie Takara van Arte)

Gezellige cocoon

Een gehele ruimte – van vloer tot plafond – in één behang met kleuraccenten zorgt voor een hoge wow-factor. Zo creër je meteen een gezellige cocoon.

(Facet uit de collectie van Arte)

Ga voor goud

Wil je echt helemaal uit de band springen? Dan is een goudkleurig behang een optie. Hou er rekening mee dat dit niet in elk interieur kan. In een ruime kamer komt dit het best tot zijn recht.

(Rondo uit de collectie Rhapsody)