Maak van je hoodie een reiskussen

114

Actie en ontspanning liggen soms heel dicht bij elkaar en dat is zeker het geval voor de aanpasbare jassen van Bench: het ene moment een hippe jas om de stad te tackelen, het volgende een zacht reiskussen om even uit te blazen van alle drukte. En ze zien er nog geweldig uit ook. Als dat niet multifunctioneel is!

Bench_WomenLookbook_38

Bench_WomenLookbook_28

De One Timer-hoody voor dames (69,95 euro) en de Fullin-hoody (79,95 euro) voor heren zijn de perfecte bondgenoten tijdens een dagje ronddwalen in de stad of op reis. Beide kledingstukken kunnen volledig in de capuchon gevouwen worden zodat je een handig reiskussen krijgt. De buitenkant is licht en toch sterk en de binnenvoering is van zachte fleece. Als je de hoody opvouwt, komt de voering aan de buitenkant te zitten, waardoor je een heerlijk zacht kussen hebt. Het is dus een kledingstuk waar je letterlijk dag en nacht plezier van hebt.
Bench_MenLookbook_30
Bench_MenLookbook_15

De hoodies maken deel uit van de collecties Multipurpose City Clothing: Life en Performance. Deze jassen zijn speciaal op maat gemaakt van de actieve én modebewuste stadsmensen die de klok rond actief zijn. Denk: jassen met een uitneembare voering (om het wisselvallige weer te trotseren), omkeerbaar (om vaak af te wisselen van look), verlengbare mouwen met duimgaten (als extra bescherming tegen de kou) en nog veel meer toffe features. Vinden wij cool!

www.bench.co.uk
NINA TACK