Geen romantische plannen met Valentijn? Hoeft ook helemaal niet! Speciaal voor alle vrijgevochten dames heeft & Other Stories een capsulecollectie gelanceerd waarbij vriendschap centraal staat. Jep, Valentijn vier je dit jaar samen met je BFF in je pyjama, knus in de zetel! Voor de campagne heeft & Other Stories streetstyle favoriet Patricia Manfield en haar beste vriendin Renata Di Pace aan een Parijs hotelbed genageld.

Speciaal voor het feest der liefde lanceert & Other Stories een capsule collectie voor die geïnspireerd is op dromen en op de magie van slaap. De collectie ‘Rêve Éveillé’ omvat de sfeer en het mysterie van een Parijs boudoir waarbij nachtkleding op een uiterst elegante manier wordt omgevormd tot kleding voor overdag. De shoot werd gemaakt samen met muzikante en streetstyle favoriete Patricia Manfield en haar allerbeste vriendin en manager Renata Di Pace.

“Op pyjama’s geïnspireerde kledingstukken zijn gemakkelijk te dragen en de beste manier om eruit te zien alsof je niet te hard hebt geprobeerd. Het geheim zit hem in de manier waarop je een dergelijke outfit stylet. Draag sleepwear met een fantastisch paar sneakers, combineer het met een hoed en een mooie mantel en veel juwelen. Ik vond het geweldig om dit verhaal te brengen, want ik kon veel quality time doorbrengen met Renata, een van mijn facoriete mensen op aarde. Ik beschouw ons als een girl-power-duo-team” vertelt Patricia Manfield.

De collectie brengt instapklare ensembles in zalige stofjes, zoals luxueuze zijdemixen en zachte tencel. De stukken zijn allemaal heel veelzijdig en ze kunnen eindeloos gelaagd en gecombineerd worden. Met de accessoires – pompomslippers, tulband, dromendagboek, slaapmaskers – maak je je look helemaal af!

De collectie is beschikbaar in de winkels van & Other Stories en online op stories.com.