‘Big hair’ in 8 makkelijke stappen!

680

De feesten naderen en dan geldt: the bigger, the better, zeker wat kapsels betreft. Prachtige krullen, volumineus haar en disco waves blijven een grote trend. Je kunt hiervoor natuurlijk aan de slag met een krulset of een ronde borstel, maar om het jezelf makkelijk te maken lanceerde Remington de Big Style Air Rollers. Goed voor weelderige lokken in no time!

Hoe werkt het?

De Remington Big Style wordt geleverd met 15 zelfklevende rollers in drie verschillende afmetingen voor elk haartype (geen voorverwarming nodig!) en een thermische borstel met gemengde borstelharen voor het vormgeven van de krukken en toevoegen van extra volume.

bigstyle

 

 

Alles wat je hoeft te doen is de gewenste grootte van de rollen te selecteren, het haar in te rollen en het toestel het werk te laten doen. De slimme styler droogt de lokken van binnenuit, wat zorgt voor een perfect gestylde krul of volume. Dankzij de quick release clip blijft de roller stevig en perfect op zijn plaats zitten. Als alle rollers ingedraaid zijn, laat je deze even afkoelen (ondertussen kun je jezelf verder klaarmaken voor dat glamoureuze nachtje stappen!) en klaar!

 

Big hair in 8 makkelijke stappen: zo doe je het!

Stap 1: Begin met handdoekdroog haar en gebruik de blaasmond om je haar op hoge stand voor 90% droog te föhnen.

Stap 2: Bevestig vervolgens het roller-opzetstuk, kies de roller van je voorkeur en bevestig die op het opzetstuk (tip: gebruik de grootste rollers voor grove krullen of slag). Gebruik de vergrendelingsknop om de roller op zijn plaats te houden.

Stap 3: Verdeel je haar in kleine plukken van ongeveer 2-5 cm breed. Wikkel iedere haarlok om een rollers. Begin onderaan bij de haarpunten en draai de haarlok om de roller naar boven, totdat je halverwege bent. Zorg ervoor dat je de roller onderlangs naar binnen draait.

 

Stap 4: Zet de heteluchtborstel aan op de hoogste warmtestand en hou deze 10 seconden vast. Zet deze vervolgens weer uit en ga door met het inrollen van het haar tot aan de haarwortel. Zet nu de heteluchtborstel op de laagste stand en wacht ongeveer 8 seconden.

Stap 5: Gebruik de coolshot (de koele blaasstand) om de krul te fixeren. Hou de ontgrendelingsknop ingedrukt en verwijder het opzetstuk uit de roller. Zorg ervoor dat de roller op zijn plek blijft zitten.

Stap 6: Als het haar helemaal is afgekoeld, haal je voorzichtig de rollers uit je haar.

 

Stap 7: Voeg wat extra volume toe door het haar bij de haaraanzet voorzichtig te touperen.

Stap 8: Zet tenslotte de thermische borstel op de Big Style en föhn de uiteinden van je haar voorzichtig glad op de hoogste warmtestand. Finish je look met een vleugje haarlak en je bent klaar om te pronken met je volumineuze golvende kapsel!

 

 

De Remington Big Style is verkrijgbaar in de meeste elektrozaken en heeft een richtprijs van 49,99 euro.

BB Lifestyle_56_Retouched