Fashionwise

214

12 JUNI 2014 | Dat wij bij Steps een zwak voor blogs hebben, is publiek geheim. Daarom zetten wij elke week een andere Belgische blog en blogger in de kijker. Deze week verdient Fashionwise al onze aandacht, en de sympathieke Valerie Wouters is de drijvende kracht achter deze blog. 

DSC_6117

Wie ben je en welke blog heb je?

Mijn naam is Valerie Wouters en ik ben een freelance visagiste en hairstyliste die gepassioneerd is door reizen, mode en beauty ! Op mijn persoonlijke blog Fashionwise toon ik mijn outfits, reizen en tips & tricks als visagiste.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik volgde de grote internationale bloggers al een tijdje en speelde met het idee een eigen blog te beginnen. Een blog was voor mij het perfecte middel om mijn outfits en beautylooks met andere fashionista’s te delen.

Hoe hou je het bloggen vol?
Als je het niet voor je plezier doet, hou je het niet vol. Bloggen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Ik ben er dagelijks mee bezig (fotoshoots, events, artikels schrijven, foto’s bewerken,…).

Wie of wat inspireert jou?
De Amerikaanse blogster Emily van Cupcakes and Cashmere  is mijn grote voorbeeld. Ze heeft de glamoureuze LA style die je kan terugvinden in haar outfits, recepten en interieur. Ze wijkt niet af van haar eigen stijl en ze zal ook een bepaalde trend gewoon overslaan als het niet bij haar past. Ze blijft steeds zichzelf, I like it!

Wat zijn je daily reads op bloggebied?
Cupcakes and Cashmere, The Blonde Salad en Lovely Peppa .

Welke is jouw top 3 van favoriete blogpost op je eigen blog?
Mijn top 3 blogposts gaan toevallig allemaal over reizen:

Fashionwise X Club Med – Egypt
Fashionwise X RegentTweet – London
Fashionwise X Brussels Airlines – Barcelona

En welk type post heeft het meest succes bij je lezers?
Mijn posts met reissamenwerkingen hebben steevast het meeste bereik.

Wat is je blogfrequentie?
Ik probeer toch om de drie dagen een nieuwe blogpost te delen met mijn lezers.

Heb je een life-saving tip voor de Steps-lezers?
Een mooie outfit of beautylook hoeft niet altijd veel te kosten. Investeer in één duur item zoals een handtas of een lipstick die je veel zal dragen en vul de rest aan met items van minder dure winkels of ketens. Je moet je vooral goed in je vel voelen, dan straal je dat ook uit!

En een gouden tip voor aspirant-bloggers?
Doe vooral je eigen ding! Welk soort blog je ook wil beginnen, geef er altijd je persoonlijk touch aan! Lezers volgen jou omdat ze je persoonlijke stijl leuk vinden.

Welke vraag hadden we jou nog moeten stellen?
De vraag: Wat was de leukste ervaring die je hebt meegemaakt dankzij je blog ?
En het antwoord: Vorig jaar vroeg Club Med mij om hun nieuwe resort in Sinaï Bay (Egypte) te gaan testen. Mijn vriend en ik zijn er een week lang op vakantie mogen gaan! Pure Verwennerij!

Klinkt geweldig! Veel succes en plezier nog met het bloggen!