Hou je (of je kinderen) van LEGO® dan moet je deze zomer absoluut naar Koksijde, want daar pakken ze van 12 juli t.e.m. 25 augustus uit met een nieuw en uniek zomerevent: Koksijde bouwt met LEGO® blokjes’ en als klapper op de vuurpijl kan je ook nog eens een mozaïek van jezelf in de bekende LEGO® blokjes winnen!

Een mozaïek van jezelf in LEGO® blokjes

En niet zomaar een mozaïek, nee, een echte ‘Denoyelle’ nog wel! Het blokjesfestijn in Koksijde wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met de bekende cabaretier en zanger Dirk Denoyelle die wereldwijd een van de enkelingen is die zich ‘LEGO Certified Professional’ mag noemen. Wellicht heb je al eens een van zijn bekende bustes of mozaïeken van bekende personen in LEGO® blokjes gezien.

(foto (c) amazings)

Hoe tof zou het niet zijn moest je ‘jezelf’ in zo’n mozaïek in LEGO® blokjes thuis aan de muur kunnen hangen? Van koning Albert tot popster Ed Sheeran, velen werden door Denoyelle al verrrast.

Hoe doe je mee aan de wedstrijd ?

Door je volledig los te laten op LEGO® blokjes! Maak een mooi, origineel tafereel of creatieve creatie in LEGO® blokjes en zorg dat het een link heeft met het strand en/of de zee, met Koksijde-Oostduinkerke mag uiteraard ook, graag zelfs.

Vervolgens maak je een foto van je creatie en stuur je dit via email samen met je naam en voornaam en telefoonnummer naar zomeractie@koksijde.be.

Deelnemen kan nog tem 25 augustus, daarna worden de foto’s van de creaties van de deelnemers in een album op de Facebookpagina van Toerisme Koksijde-Oostduinkerke geplaatst. In die periode kunnen deelnemers likes verzamelen op hun inzending. Op 13 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ga dus snel aan de slag met de LEGO® blokjes, neem een foto van je creatie en stuur die ons zo snel mogelijk door, wie weet win jij dan wel zo’n uniek mozaïek van Denoyelle!

Alle info op: www.visitkoksijde.be/zomeractie