Wat dacht je van een massage aan de oever van de Schelde? Of een heerlijke cocktail die je opdrinkt terwijl je met je blote tenen in het zand wriemelt? Voor de achtste zomer op rij werd de Waagnatie omgetoverd tot het gratis stadsstrand Bocadero.

Bocadero trekt dit jaar resoluut de culinaire kaart. Vier bekende Antwerpse restaurants openden er een pop-up. Il Capriani zorgt net als vorig jaar voor een Italiaanse touch. De Chinese restaurants Cuichine & Bar Chine brengen Oosterse keuken in La Chine. Bibiza door Bib-winnaar B23 biedt een gastronomische keuken aan. Voor de betere brasserie met wereldse invloeden moet je bij Grilling & Chilling zijn. Je eet er ook de lekkerste ambachtelijke ijsjes en lekkere snack, tapas, burgers en hotdogs.

Bocadero alternatief Bocadero 2016 HD -® Martimax-7 Bocadero 2016 HD -® Martimax-5 Bocadero 2016 HD -® Martimax-4 Bocadero 2 Bocadero cover Bocadero 1

Insider tip: wist je trouwens dat Bocadero de beste plek in ’t stad is om te genieten van een prachtige zonsondergang over de Schelde?

Bocadero is tot 4 september dagelijks open van 12u tot 2u – Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen – www.bocadero.be