Haal meer uit je body lotion!

99

25 JUNI 2014 | Body lotions gaan tegenwoordig een flink stuk verder dan alleen maar verzorgen en/of lekker ruiken, ze zorgen ook voor een heerlijk verwenmoment in de badkamer. Maar: om meer uit je body lotion te halen, moet je deze wel op de juiste manier aanbrengen.

185849927

Body lotion aanbrengen? Zo doe je het goed:

Stap 1. Neem enkele pompjes lotion in de handpalm, verwarm ze door ze in de handpalmen enkele seconden tegen elkaar te wrijven.

Stap 2. Wrijf zachtjes van beneden naar boven over alle verticale zones; van de enkels naar de knieën, van de polsen naar de schouders.

Stap 3. Op alle ronde zones (dijen, buik, borst) masseer je de lotion zachtjes in, in bewegingen met de klok mee.

Stap 4. Eindig met lichte strijkbewegingen met de vingertoppen om de huid warm te maken en de microbloedomloop te bevorderen.

 

Producttip?

De Sorbet Body Lotions van Roger&Gallet  ruiken niet alleen heerlijk en hydrateren tot 24 uur lang, ze zorgen ook voor een goed humeur. De lotions hebben een formule die op de huid tot water lijkt te smelten. De lotions zijn daarom een plezier om aan te brengen. Bovendien verzorgen ze niet alleen het lichaam maar ook de geest

Er zijn vier lotion met vier toepassingen:

* Zin in een verstevigde huid? Gebruik de Sorbet Body Lotion 24u hydratatie  Gingembre. Deze verstevigt niet alleen de huid maar stimuleert ook de geest.

* Zin in meer tonus? De Sobert Body Lotion 24u hydratatie Bois d’orange zorgt voor verkwikking.

*Zin in meer vitaliteit? De Sorbet Body Lotion 24u hydratatie  Fleur d’Osmanthus verzacht en versoepelt de huid.

*Zin in energie? De Sorbet Body Lotion 24u hydratatie  Cédrat wekt de zintuigen op en zorgt voor een energieke geest.

Panorama2

 

 

De body lotions kosten 15 euro/stuk (200 ml) en zijn beschikbaar in de apotheek en parfumerie.

NINA TACK