Maak de perfecte selfie in 1-2-3!

72

28 APRIL 2014 | Vind je selfies maken ook zo leuk? Dan zullen onderstaande tips om nog betere zelfportretjes te maken beslist handig zijn! En we verklappen alvast één tip: de nieuwe InstaBlur perfector van The Bodyshop maakt je in enkele tellen selfieklaar. Haal snel je smartphone erbij en uitproberen maar!

Met deze tips knallen je selfies als nooit tevoren!

1.    Kies je hoek
De klassiek flatterende selfiepose neem je vanuit de hoogte, maar ook net andersom kan een heel mooi resultaat opleveren.

2.    Let op licht
Speel met de lichtinval. Maak bv. eens een foto waarbij het licht van achter je komt (zonlicht op de achtergrond is prachtig) of met natuurlijk licht (door het raam) voor een warmere selfie.

3.    Wees je selfie
Show jezelf. Verstop je eigenheden (zoals sproetjes) niet, maar zet ze eens extra in de kijker en wees er trots op. Veel plezier!

rsz_2instablur552

Onze extra beautytip: The Bodyshop houdt evenveel van selfies als jij en lanceerde daarom de InstaBlur perfector, een handig beautyproduct dat matterend, egaliseert én hydrateert. Ideaal om je imperfecties te egaliseren en zo een matte, naturelle look te bekomen. Voor ons geen filters of photoshoppen meer maar naturelle selfiefoto’s. Uitproberen maar!

Hoe breng je het aan?
Breng kleine stipjes van de InstaBlur TM perfector aan op je wangen, kin, voorhoofd en neus. Daarna verspreid je die zachtjes met kleine cirkelbewegingen over je hele gezicht en je bent klaar om te stralen! Strike a pose!

 

De All-in-One TM Instablur TM is vanaf 12 mei verkrijgbaar in The Bodyshop in een tube van 25ml, prijs 15 euro.

AN DE SMET