Kleur- en stijladvies in een handig boek

1026

“Verticale of horizontale streepjes? Wel of geen patronen? En is marineblauw een kleur voor mij?” Herkenbare vragen? Om jou te helpen in jouw keuzes (en tijd te besparen ‘s morgens!) stelt modewinkel e5 een handige gids voor: Helemaal uw ding. Kleur- en stijladvies van A tot Z, zodat u iedere dag straalt. Een boek dat zowel mannen als vrouwen de gepaste kledingkeuzes leert maken.

stapel HELEMAAL UW DING

De juiste kleding heeft niets met mode maar alles met persoonlijkheid te maken. Kleren moeten jou doen stralen en complimentjes bezorgen, maar dan moeten ze wel helemaal bij jou passen.  Helemaal uw ding bevat kleur- en stijladvies voor élk lichaam, en je ontdekt meteen ook welk kapsel of brilmontuur wel of niet bij jou past.

lichaamsvorm NL

Achteraan het boek zit een handige uitneembare kleurenwaaier die perfect in jouw handtas past. Zo hoef je in de winkel nooit meer te twijfelen of dat jurkje nu wel of niet jouw ding is!

kleuren Lente -Herfst type

kleuren herfst type MAN

Helemaal uw ding kost 17,95 euro, info via www.e5mode.be. Met onderstaande bon kan je het boek met een mooie korting kopen. Print de bon en toon het aan de kassa.

OB60552_HelemaalUwDingE5_Steps_130x105.indd