Hoe vaak droomden we vroeger niet van onze eigen boomhut? Een plekje dat alleen voor ons bestemd was en waar we konden doen wat we wilden. Nu zijn we daar te oud voor, hoor ik je denken. Toch niet! In deze luxe boomhutten vind je alles wat je als kind wou, en nog veel meer.

1. Cabanes des Grands Chênes

De boomhut Cabane Spa Bien-être in Frankrijk heeft het allemaal. Denk aan: terras met bubbelbad, welness cabine, een zacht, warm bed en natuurlijk een prachtig uitzicht.

Cabane Lov’Nid Spa Zen is het nog luxueuzere broertje van Spa Bien-être. In deze boomhut slaap je in een grote bal, tien meter boven de grond terwijl je al liggend naar de boomtoppen kan kijken. ZALIG!

Bron foto’s: Cabanes des Grands Chênes.

 2. Treehotel

Bij het Treehotel in Zweden kan je genieten van tal van luxueuze overnachtingen tussen de bomen. Onze favoriet? The 7th room. De weg naar de hut is al een ervaring op zich. De volledige onderkant is namelijk bedekt met een gigantische foto van de boomtoppen.

Bron foto’s: Treehotel.

 3. La Piantata

Ook in Italië kan je genieten van een vakantie tussen de bomen. De Black Cabin hut van La Piantata is een van de grootste in Europa. Je vindt er alles wat je in een gewoon huis zou vinden maar dan mooier, leuker en met roomservice.

Bron foto’s: La Piantata.

Ken jij nog boomhutten hier in Vlaanderen? Laat het ons dan zeker weten!