Breng buiten binnen

361

Elk jaar in de lente kriebelt het om nieuwe plantjes, tuinmeubels en buitendecoratie te kopen. Is het buiten nog geen zomer, installeer je nieuwe spullen dan gewoon nog even binnen. Fiesta!

 

Huisje, tuintje

Al eens gedacht aan een geïmproviseerde binnentuin? Een paar potten met kruiden en plantjes op een klaptafeltje, brengen al meteen wat zomer in huis. Klimop is trouwens een buitenplant die ook graag binnen groeit, en de lucht zuivert. En hij heeft niet veel verzorging nodig.

Tuinfeestje

Is het buiten nog te koud, doe de tv uit en organiseer vanavond een geïmproviseerde gezellige indoor buitenavond bij je thuis. Een lichtsnoer, een vogelhuisje aan de muur, wat tuinstoelen bij elkaar en eten rond de haard. Gezellig!

Provençaals

Een Zuiderse lunch smaakt ook binnen! Een plantenbak vol kruiden, de bistrostoeltjes binnen, lavendelgeur in huis en een frisse salade op je bord en glaasje wijn binnen handbereik. Wie moet er eigenlijk nog op reis?

Wandeling

Een guur en fris weekend? Ga dan op tweedehandssites of in een vintagewinkel op zoek naar een botanische vintage print. Ze hingen vroeger in oude klaslokalen, zijn helemaal in en halen natuur in huis.

6a0162fdc1d135970d01b8d10a20b8970c-800wibinnentuin844cbc24b25068c2b7363d8e9153264d

 

Bron: vtwonen en Woonblog