De herfstvakantie is halfweg en misschien ben je momenteel een beetje inspiratieloos wat betreft ideetjes om de kinderen bezig te houden? Met de leuke printables van het ecologische huishoudmerk Seventh Generation zijn die kleintjes toch wel even zoet!

Het is zalig herfstweer: hét ideale moment om even de bossen in te trekken. Zijn je kinderen de gewone wandeltochten een beetje beu? Maak er een leuke zoektocht van naar spulletjes om straks een kunstwerkje te maken. Verzamel kleurrijke blaadjes, eikels, kastanjes en losliggende takjes. Na de deugddoende wandeling is het tijd voor een lekkere warme choco en wat creativiteit! Al je verzamelde bosspulletjes kan je namelijk perfect gebruiken om een knutselwerkje te maken met de printables van Seventh Generation. Een leuke knutselactiviteit voor jong én minder jong en ideaal om de herfst in huis te halen.

Hoe ga je te werk?

Stap 1: Verzamel tal van leuke items in de natuur

Stap 2: Print een van de leuke printables op hard papier of kleef je blad op karton. Je kan ze hier downloaden.

Stap 3: Schik al je gevonden schatten mooi op tafel. Zorg voor wat verf, potloden, stiften of wasco’s om je werkje extra kleur te geven. Vergeet de lijm niet, kies bij voorkeur voor vloeibare lijm, plakstiften zijn hier minder aangewezen voor.

Stap 4: Laat je creativiteit los en decoreer de tekening naar hartenlust.

Veel succes!